Студентка НУБіП Дарина Кирилюк буде золотим голосом України!

December 10, 2020
Морозяного грудневого дня учасники студії естрадного співу «Войтвойс» «прийшли» на заняття до свого керівника – доцента кафедри культурології Ірини Войтюк. Настрій був і веселий (улюбленою ж справою будуть займатися), і сумний (знову по різні боки екрана…) одночасно. Та тепла і радості дню додала чудова звістка від організаторів Міжнародного фестивалю-конкурсу талантів «Poltava Talant Fest»: учасниця студії Дарина Кирилюк стала володаркою Гран-прі цього престижного конкурсу в номінації «Естрадний вокал».

  

     «Це не перший мій конкурс, не перша нагорода, – каже ДаринаЗвичайно, набагато приємніше і цікавіше брати у них участь не дистанційно, проте такі конкурси примушують працювати ще більше, щоб донести членам журі свій потенціал, довести, що ти – найкраща.»
     Журі оцінило талант Дарини і в іншій номінації – дівчина стала переможницею творчого змагання за почесний титул «Найяскравіша особистість фестивалю».

     «Та, звичайно, найбільшою приємною несподіванкою для мене, – додає талановита молода співачка, – стало ще одне визнання: запрошення на фінальний фестиваль-конкурс престижного проєкту «Золотий голос України».

     Гордиться своєю вихованкою і Ірина Віталіївна Войтюк, адже її учениця вкотре підтвердила високий рівень виконавської майстерності, а значить, робота не є марною, звання «народна» студія несе достойно!

     Що ж… Як би не намагалася пандемія зашкодити творчому розвиткові студентів НУБіП – учасників творчих студій і колективів, їй це не вдається. Початок грудня вдалий, і ми впевнені: перемог і нагород взимку буде набагато більше, ніж снігу сьогодні!

Ірина Майданюк,
завідувачка кафедри культурології

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook