Хоч дистанційно, але наші знову найкращі!

August 30, 2020

   У часи складної епідеоміологічної ситуації з'явилося багато перешкод для міжнародного спілкування та культурного обміну, але інтенсивний розвиток інтернет-технологій надає все нові й нові можливості для демонстрації молодих талантів. Тож, йдучи в ногу з часом, організаційний комітет проекту фестивалів «Квітуча Україна» запропонував нові можливості участі у Міжнародних конкурсах для всіх творчих колективів та солістів, незалежно від віку і місця проживання. Народний жіночий вокальний ансамбль «Октава» взяв участь в одному із них – «International online festiva-contest of children`s and youth arts ON THE WAVES OF TALENT MELODIES OF THE SEA».
   Головою оргкомітету фестивалю стала директор туристичної компанії Алітас-Тур, яка є постійним членом Європейської асоціації Фольклорних фестивалів, Алла Миколаївна Добровольська, а головою журі – українська естрадна співачка, заслужена артистка України, солістка ВІА "Мальви" Львівської обласної філармонії, солістка ВІА "Смерічка" Чернівецької обласної філармонії, лауреат багатьох міжнародних конкурсів і мульти – культурних фестивалів, яка об`їздила майже всі континенти Землі, Інеса Михайлівна Братущик.
Фестиваль об’єднав учасників з України та Білорусі, Грузії, Молдови, Македонії, Болгарії і Греції та з інших країн, але наша «Октава» підкорила серця журі. Заслужений результат дівчат і їх керівника – асистента кафедри культурології Ніни МеліковоїГРАН-ПРІ фестивалю.
   Вітаємо і впевнено кажемо: те, що, минулоріч отримали звання «народний колектив» сумніві не викликає!

 

 

Ірина Майданюк
Завідувач кафедри культурології

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook