Карантинний урожай нагород ансамблю Колос

August 28, 2020

   Коли студентство НУБіП України перейшло на умови дистанційного навчання у зв'язку з оголошеним карантином, учасники творчих колективів кафедри культурології були розгубленими: як же тепер без улюбленого заняття, без друзів за інтересами, без художнього керівника-наставника ? Та наші керівники – справжні професіонали: і заняття он-лайн організували, і результати їх вміло показували і ділилися ними на сайті кафедри та університету.

   Але ж творчість – це не лише власна насалода, а й бажання показати себе іншим, оцінити свій потенціал серед багатьох, хто теж захоплений піснею, танцем, поезією, театром... І тут для студентів-аматорів керівники знайшли вихід: у період карантину вони брали участь у багатьох онлайн проектах, дистанційних фестивалях і конкурсах. І не просто бали участь, а впевнено перемагали!

  Так, наприклад, громадська організація «Panorama-Art» для розкриття таланту, індивідуальності та творчого потенціалу дітей та молоді України і світу, для підтримки, розвитку, популяризації творчості, підвищення професійної майстерності та виявлення яскравих виконавців у різних напрямках мистецтва навіть в умовах світової пандемії провела І Міжнародний мистецький інтернет-конкурс «Panorama-Аrt», в якому взяла участь хорова група народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені С.А.Семеновського і завоювала ГРАН-ПРІ!

   Літо також не стало приводом для уповільнення в творчому розвитку, адже нагороди приємно здобувати навіть на канікулах. Наступною нагородою «Колоса» став Диплом лауреата 1-ї премії у номінації «Вокальне мистецтво» на І дистанційному фестивалі-конкурсі національних культур та дитячої творчості «Золота хвиля».

   А от ГО «Арт – центр «Антре», яка відома як креативні мандрівники географічним та мистецьким світом, розуміючи, що навіть дистанційні конкурси сприяють обміну творчим досвідом, досягненнями між колективами, керівниками, встановленню творчих контактів, підтримці талановитих дітей та молоді в реалізації творчого потенціалу, вихованню художнього смаку у підростаючого покоління, взялася за організацію ІІІ Міжнародного дистанційного багатожанрового фестивалю-конкурсу «Самоцвіти – Країна безмежних можливостей». Тут у «Колоса» – 2 нагороди: 1 місце у номінації «Вокал» у дівочої групи та Гран-прі – у всього колективу.

Пишаємося тобою, «Колосе», і бажаємо нових звершень на творчому Олімпі!

 

Ірина Майданюк
Завідувач кафедри культурології

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook