Міжнародні відносини – це вікно можливостей для абітуріентів масштабом на увесь світ! 6 травня відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

May 7, 2020

В рамках загальноуніверситетського заходу на кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України успішно відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі (з використанням технологій дистанційного спілкування програми Zoom). Захід зібрав багато учасників – абітурієнтів, батьків, представників кафедри та адміністрації гуманітарно-педагогічного факультету, студентів.


Головною характеристикою заходу стало живе невимушене спілкування та велика кількість питань від вступників, що підтвердило високий рівень зацікавленості в отриманні освіти за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».


Під час онлайн-зустрічі гості мали можливість поспілкуватися з колективом випускової кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, дізнатися про особливості вступної кампанії 2020 р., почути думку студентів про кафедру та факультет.

Дякуємо усім, хто взяв участь у заході! Нагадуємо, що ми завжди відкриті до діалогу, тому якщо залишилися питання чи потрібна консультація, звертайтеся до нас за контактами:

Отримуйте нові можливості та плануйте свій особистісний та професійний розвиток на найближче майбутнє. Пам’ятайте! Якщо Ви випускник школи, гімназії, ліцею? Тоді у Вас є всі шанси спробувати себе в якості студента кафедри міжнародних відносин і суспільних наук.

Чекаємо на зустріч!

 

Юлія Сєкунова, Вікторія Хвіст,
доценти кафедри міжнародних відносин

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook