Студенти-міжнародники вразили своєю креативністю на конкурсі «Від ідеї до успіху»!

May 5, 2020

29 квітня 2020 р. на базі нашого Університету в режимі відео-конференції проходив ІІІ Всеукраїнський конкурс студентських проектів «Від ідеї до успіху», участь в якому взяли понад 50 учасників з різних університетів України, а також різних факультетів нашого Університету. Гостями та членами журі заходу стали представники бізнесу й потенційні роботодавці, які й оцінювали роботи талановитої та амбіційної молоді. Поважне журі відзначило, що всі представлені проекти є цікавими, креативними та розробленими на достатньо високому рівні.

Знання з навчальної дисципліни "Бізнес-планування", яка викладається кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту, дозволили студентам третього курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» запропонувати на конкурс свій проект.
Аліна Холод, Олена Борлюк, Марина Никифорчук, Анастасія Заблоцька настільки органічно зпрезентували свою ідею по створенню равликової ферми, що, неочікуване для себе, як вони зізналися, стали переможницями. Проект зі створення равликової ферми, на думку журі, не аби як здивував і зацікавив своєю обґрунтованістю маркетингових досліджень та креативністю підходу до ведення та масштабування бізнесу.
Самі переможниці стверджують, що тему вибрали спонтанно, і спочатку навіть всерйоз її не сприйняли. Але потім почали шукати інформацію й захопилися настільки, що приємним результатом стало І місце на конкурсі. Відверто кажучи, я вже і за саму неординарну ідею присудила б перемогу.
Сподіваємося, що перемога наших студенток була не останньою й попереду їх чекають нові успішні вершини!
 
Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин
і суспільних наук,
куратор групи МВ-17001б

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook