Здобувати знання з дисципліни "Проектування баз геопросторових даних" продовжуємо дистанційно

April 25, 2020
ZOOM

 Дійшов до завершення 6 тиждень карантину й дистанційного навчання. Вже традиційно в середу на 5 парі по знаменнику доцент Москаленко Антоніна провела лекцію з дисципліни "Проектування баз геопросторових даних" на платформі ZOOM для студентів спеціальності "Геодезія та землеустрій" 4 курсу (спеціалізація 3).

Наразі тема лекційного заняття "Проектування атрибутів у базі геопросторових даних" виявилась не тільки цікавою, але й достатньо складною.

Для студентів, які не змогли приєднатися до відеолекції через малопотужний інтернет, на ЕНК дисципліни підготовлені всі необхідні навчальні матеріали (конспект, презентації, додаткова література) та контрольний тест (для самоконтролю рівня засвоєння матеріалу).

Лабораторні роботи з дисципліни "Проектування баз геопросторових даних" проводяться щотижня у середу на 6 парі. Часом виникає потреба доповнити можливості ЕНК та ZOOM, ще й спілкуванням у Viber та навіть телефонною розмовою.

Незважаючи на неочікувані перепони, як от, наприклад, програмний засіб для створення UML-діаграм перестав працювати – студенти самі знаходять вихід, адже якщо є бажання вчитися, то розроблення моделі бази геоданих можна виконати й на звичайному аркуші, сфотографувати і надіслати. Позаяк "бажання - це тисяча можливостей...".

Олег Дроздівський

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook