Студентський телеканал «Свій НУБіП» про карантин (ВІДЕО)

April 8, 2020

 

Обмежувальні заходи у столиці не обмежили творчих можливостей студентів-журналістів – медіалабораторія та створений на її базі студентський телеканал «Свій НУБіП» працюють над новими проектами.

     Активна робота медіалабораторії кафедри журналістики та мовної комунікації розпочалася на початку цього року, а вже за два місяці через коронавірус могла припинитися. Проте команда викладачів та студентів вирішила інакше.
     «Карантин – це виклик, але не для нас», – каже редактор телеканалу «Свій НУБіП», студент-журналіст Віталій Мікула, і додає, що сучасні медіа можуть легко працювати дистанційно.
     Саме у такому режимі минулого тижня знято та змонтовано другий телевізійний інформаційний випуск. Окрім цього, без фізичної присутності в університеті вдалося запустити тестове мовлення телеканалу «Свій НУБіП».

     «Починати працювати не з легких, а з надзвичайних умов – це дуже добре для студентів будь-якої спеціальності, а для журналістів – особливо. Якщо вони зуміли зорганізуватися у теперішніх умовах і доводять, що здатні роботи медійний продукт, то коли повернеться звичайний ритм життя, їх професійна вартість буде значно вищою», – переконаний координатор телеканалу «Свій НУБіП», викладач кафедри журналістики та мовної комунікації Ілля Суздалєв.

     Наразі студенти журналісти працюють не лише над черговим інформаційним випуском. Незабаром розпочнеться зйомка серії інтерв’ю з цікавими та важливими людьми університету.

     Нагадаємо, студентський телеканал «Свій НУБіП» можна дивитися цілодобово за посиланням:

https://www.youtube.com/playlist?list=UUFEL9-y6G2KvsXXE_Iz6Vxw


Антон Лягуша,
доцент кафедри журналістики та мовної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook