Дистанційне навчання під час карантину

March 23, 2020
НУБіП України

       Відповідно до наказу ректора НУБіП України здійснено перехід освітнього процесу упродовж періоду з 12 березня по 3 квітня 2020 року на дистанційну форму навчання. За таких умов вивчення теоретичних основ і практичні заняття з Політекономії і Макроекономіки відбувається за допомогою електронних навчальних курсів на базі платформи дистанційного навчання https://elearn.nubip.edu.ua/.

    Курси містять електронні варіанти лекцій, методичні рекомендації і приклади виконання практичних робіт, тестові тренінги і запитання для самоперевірки, індивідуальні завдання для студентів. 

   З 16 по 20 березня 2020 року активізувалась робота студентів економічного факультету і факультету аграрного менеджменту з вивчення Макроекономіки Unit 5. Macroeconomic equilibrium models: Keynesian Cross.


     З метою підвищення якості освітнього процесу матеріали ЕНК змінено. Акценти перенесено на інтерактивні форми оволодіння навчальним матеріалом під керівництвом викладача, зокрема тематичні форуми, он-лайн спілкування, відеоматеріали.

  Актуальною є тема з Політекономії для студентів економічного факультету спеціальностей 051 – «Економіка підприємства», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (Фінанси і кредит) Unit 5. Production costs of goods and services. Profits.


   Структурованість навчально-методичних матеріалів, логіка вивчення навчального курсу, чіткий графік виконання студентами навчального плану, система оцінювання та контролю виконання індивідуальних завдань дозволяють повноцінно використовувати робочий час незважаючи на карантин.


    Наступний тиждень готуємось до проходження тестового контролю і повторюємо матеріал першого модуля. Враховуючи неординарність ситуації в якій організовано дистанційне навчання, термін здачі робіт для студентів продовжено на декілька днів. Разом з тим, вивчаємо можливості проведення вебінарів і відеолекцій.

Відновлення навчального процесу за звичайним режимом заплановано на понеділок  6 квітня 2020 року. Детальніше за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/72806.

 О.М. Коваль

доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook