02.03.2020 р. відбулася зустріч доцента кафедри економічної теорії Пащенко Оксани зі студентами Немішаїського агротехнічного коледжу

March 3, 2020
смт. Немішаєве Бородянський р-н, Київська область

   2.03. 2020 р. відбулася зустріч доцента кафедри економічної теорії Оксани Пащенко зі студентами Немішаїського агротехнічного коледжу смт. Немішаєве Бородянського р-ну, Київської області на відділенні “Аграрний бізнес” з групами економіка підприємства ЕП-21, фінанси банківська справа та страхування ЕФ-21 та відділення Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка 4 курс.

   Студенти прослухали інформацію про НУБіП України, багатоступеневу систему освіти (освітні ступені “Бакалавр” і “Магістр” з можливостями подальшого навчання в аспірантурі), про сучасні новітні технології з менеджменту та маркетингу, практичну підготовку з можливостями набуття професійних навиків у кращих компанія та Агрохолдингах України, можливості стажування на підприємствах за кордоном та навчання з подвійним дипломом за програмою підготовки магістрів на факультеті та в одному з міжнародних університетів-партнерів в університетах Німеччини, Словаччини, Польщі, поглиблення вивчення іноземних мов, активну співпрацю з Радою роботодавців, переваги навчання на платформі Moodle(learn). Школярі були інформовані про військову підготовку з присвоєнням звання молодшого лейтенанта.

    Студентів цікавила інформація щодо вартості навчання, умов вступу, прохідний бал ЗНО, про наявність гуртків. А також про поєднання навчання із заняттям спортом, художньою самодіяльність, участю в цікавих подорожах та екскурсіях.

     Студентам була подана інформація про наукову та професійну діяльність факультету аграрного менеджменту щодо підготовки сучасних висококваліфікованих фахівців з менеджменту, які здатні приймати обґрунтовані рішення з управління персоналом, виробництвом, ринком, зовнішньоекономічною діяльністю. Студенти були запрошені День відкритих Дверей до НУБіП України.

   

    Висловлюємо подяку директору коледжу Альохіну В.І. та зав. відділення аграрного бізнесу Криворучко Я.С. за надану можливість зустрічі із студентами.

 Оксана Пащенко

доцент кафедри економічної теорії

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook