На кафедрі землеробства та гербології проведено 1-й тур студентської олімпіади

March 1, 2020

   Традиційно, друга половини навчального року на агробіологічному факультеті – час проведення 1-го етапу олімпіад зі спеціальностей та окремих дисциплін. Саме на цьому етапі іде відбір кращих до факультетських команд, що будуть відстоювати честь рідного університету на загальноукраїнських і міжнародних турах.

18-26 лютого кафедрою землеробства та гербології було проведено олімпіаду з землеробства (відповідальні за організацію - доценти Микола Косолап та Олена Карпенко). В заході взяли участь 139 студентів бакалаврату та магістратури. Завдання, які виконували студенти, складались з теоретичних та практичних питань. Захід пройшов в дружній та доброзичливій атмосфері.
 
 
 
 
Переможцями стали: перше місце - Олексій Кононенко, друге місце – Владислав Гуртовенко та Ангеліна Ящук. На третьому місці - Ростислав Печенюк, Андрій Савченко, Олександр Унольд.
Кожен із них є претендентом на членство у факультетській команді, що буде змагатись в 2-му турі Всеукраїнської студентської олімпіади з агрономії, яка, вже традиційно, відбудеться в Миколаївському національному аграрному університеті.
 
 
Микола Іванюк, доцент кафедри землероства та гербології
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook