Проведено акцію з профорієнтаційної роботи та пошуку опорних шкіл Черкас і Черкаської області

January 24, 2020

23 січня 2020 року завідувач кафедри комп’ютерних систем і мереж професор Валерій Лахно та доцент Дмитро Касаткін відвідали «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради». Слід зазначити що в цей день на базі інституту відбулася зустріч із представниками адміністрацій, класними керівниками, головами батьківських рад, комітетів та учнями 11-х класів закладів ЗСО м. Черкаси, об’єднаних територіальних громад Черкаського району. Під головуванням ректора інституту Наталії Чепурної захід був спрямований для ознайомлення школярів та їх батьків з правилами реєстрування та проходження ЗНО.

Про це доповіла директорка Київського відділення Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) Світлана Сакаєва.

 

Потому виступив Дмитро Касаткін, який презентував спеціальності та факультети Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Професор Валерій Лахно перезентував особливості та необхідність знань новітніх інформаційних технологій і кіберзахисту. Після завершення зборів наші співробітники відповідали на питання школярів та їх батьків, які стосувались переваг та перспектив навчання саме в НУБіП України.

Паралельно зі зборами школярів у Черкаському обласному інституті післядипломної освіти відбувались збори керівників обласних закладів освіти Черкаської області. Отже поспілкувались наші колеги і з ними. Метою розмови було більш докладно розповісти про досягнення нашого університету за останні роки та «зав’язати» контакти з навчальними закладами, які могли б стати опорними школами для підготовки абітурієнтів для вступу в НУБіП України. Особливу увагу приділили школам з математичним ухилом, бо це майбутні інженери в галузі інформаційних технологій.

Тетяна Осипова,
доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook