Профорієнтаційна робота з учнями Мельниківського навчально-виховного комплексу Черкаської області

10 January 2020, 21:03

 У жовтні 2019 р. у Мельниківському навчально-виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Іркліївської сільської ради Чорнобаївського району Черкаської області, що знаходиться у селі Мельники, відбулась профорієнтаційна зустріч з учнями 10 та 11 класів.

НУБіП України, Гуманітарно-педагогічний факультет представляла доцент кафедри педагогіки – Маценко Леся Миколаївна.

Ми поспілкувалися з учнями, розповіли про переваги навчання в НУБіП України, запросили навчатися за спеціальністю «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства).
До уваги потенційних абітурієнтів було представлено презентацію «Професійна освіта», рекламний ролик «Кафедра педагогіки запрошує», роздано буклети кафедри педагогіки.

Поспілкувавшись з директором та вчителями школи, ми виявили можливі напрями нашої подальшої співпраці, а саме: залучення учнів випускних класів до Днів відкритих дверей університету; можливість навчання для молодих педагогів школи в магістратурі за спеціальністю «Освітні, педагогічні науки» (освітня програма «Педагогіка вищої школи»).

Щиро дякую педагогічному колективу за підтримку і допомогу в організації зустрічі з учнями школи. А це, в першу чергу, заступник директора – Гладун Тетяна Володимирівна та класний керівник 11 класу – Іващенко Любов Іванівна.
Сподіваємося, що учні Мельниківського навчально-виховного комплексу успішно складуть ЗНО та поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

До зустрічі на Дні відкритих дверей!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook