Викладачі кафедри економічної теорії Вікторія Байдала та Вєра Бутенко взяли участь у інформаційно-дискусійному заході на тему: «Перспективи розвитку сільськогосподарського дорадництва в Україні».

December 20, 2019
Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України

    Викладачі кафедри економічної теорії Байдала В.В. та Бутенко В.М. взяли участь у інформаційно-дискусійному заході на тему: «Перспективи розвитку сільськогосподарського дорадництва в Україні». Захід було організовано Німецько-українським агрополітичним діалогом (АПД) у партнерстві з Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України.

   На заході було обговорено нові виклики та перспективи подальшого розвитку сільськогосподарського дорадництва в Україні; представлено результати аналізу ринку дорадництва у сільському господарстві; запропоновані подальші кроки для вступу української Національної асоціації до Європейської дахової організації, а також запровадження міжнародних стандартів у сертифікацію дорадників та забезпечення високої якості підвищення їхньої кваліфікації. 

  Іноземні колеги з Латвії та Німеччини поділилися власним досвідом розвитку дорадчих служб у цих країнах. Представники Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України озвучили основні напрями державної політики стосовно розвитку дорадництва в Україні. Також у дискусії взяли участь представники Асоціації фермерських господарств, територіальних об’єднаних громад, регіональних служб дорадництва.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook