Моя мова - ключ до успіху у професії та житті

December 6, 2019

Я люблю мій НУБіП і ці почуття щодня підсилюються, бо викладачі нашого рідного гуманітарно-педагогічного факультету відкривають світ знань і практичного досвіду для нас - студентів. З перших днів спілкування із викладачем «Українська мова за професійним спрямуванням» ми з групою були у неймовірному захоплені від занять з доцентом Веронікою Василівною Чекалюк. Так і остання пара виявилася особливою і корисною для нас. На занятті «Українська мова за професійним спрямуванням», студенти спеціальності «Професійна освіта» мали можливість познайомитися з дивовижною жінкою Іриною Карповою. Пані Ірина за фахом педагог, а нині працює з успішними людьми вона - персональний асистент підприємців, представників шоу-бізнесу, розумна та успішна жінка. Всі, без виключення, студенти були приємно вражені, бо не сподівались на таку цікаву зустріч,коли зранку переступили поріг університету. Вероніка Василівна урочисто розпочала пару з привітань та побажань нам усім, бо викладач щиро вірить у те, що коден із нас буде успішним професіоналом у майбутньому. Представила гостю і запропонувала формат круглого столу «Формула успіху». Слухачі активно підтримували бесіду з гостею, ставили їй питання, дискутували та слухали затамувавши подих.


Після такого приємного сюрпризу ми з колегами пішли на чай, щоб обговорити пару, отже студенти схвильовано коментують зустріч з Іриною:
«Це класно, я перебуваю в шоковому стані. Мені дуже сподобалося. Я вдячна за таку зустріч» - каже Артемчук Аміна.

 Ісабеков Анатолій ділиться своїми враженнями: «Справді, відчуваю прилив натхнення та позитиву. Завжди цікаво спілкуватися з людьми, які досягли успіху, адже у них є чого повчитись».

Така ж натхненна залишилась і моя подруга, студентка Цимбал Тетяна: «Я тепер щиро захоплююсь Іриною, послухавши її історію, я зрозуміла, що жодні перешкоди не можуть змусити тебе забути про свою мрію».

«Найголовніше що я для себе виніс, це те , що всього можна досягти, не боятися та вірити в себе. Я маю мету і буду прагнути її досягнення» - доповнює Коваленко Олександр.

«треба читати і спілкуватися - це правда! Я не можу в двох словах описати свої почуття після цієї бесіди, настільки це було круто, пізнавально та корисно» - коментує Снігир Юлія.

Підводячи підсумки можна сказати одне, що абсолютно всі студенти залишились задоволеними й окриленими, ми раді, що університет дає такі корисні можливості для навчання і комунікацій:
«Це була неймовірна можливість і я рада, що вона випала саме мені. Єдине, хотілося б мати більше часу для зустрічей з такими успішними людьми, шкода, що курс Вероніки я Василівни лише один семестр. Нам усім хочеться подякувати нашому викладачу Вероніці Василівні, тому що саме вона організувала нам цю зустріч й щоразу на парах відкривала цікаві грані науки й вчила презентувати себе професійно й впевнено українською мовою» - говорить Савенко Ірина.

Наш НУБіП - наша любов на все життя!


Ольга Кисленко 
Студентка 1 курсу спеціальності «Професійна освіта»,
членкиня гуртка «Юний журналіст»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook