Викладачі кафедри економічної теорії взяли участь у проведенні Дня ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ для випускників загальноосвітніх навчальних закладів

22 November 2019, 15:09
НУБіП України

 Викладачі кафедри економічної теорії взяли участь у проведенні ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

для випускників загальноосвітніх навчальних закладів.

Викладачі кафедри економічної теорії взяли участь у проведенні профорієнтаційного заходу "День відкритих дверей" для випускників загальноосвітніх навчальних закладів. Було залучено 18 майбутніх абітурієнтів київських шкіл Голосіївського та Печерського районів, які виявили зацікавленість у навчанні на факультеті аграрного менеджменту.


На зустрічі з абітурієнтами д.е.н., професор Байдала Вікторія Володимирівна розповіла про особливості навчального процесу на кафедрі економічної теорії та можливості продовження навчання в магістратурі та аспірантурі. Було акцентовано увагу на діяльності навчально-наукової лабораторії "Економічна теорія та біоекономіка".

К.е.н., доцент Болгарова Наталя Костянтинівна у привітальному слові наголосила на важливості фундаментальних знань, які надають викладачі кафедри через систему дисциплін: Економічна теорія, Політекономія, Мікроекономіка, Макроекономіка та Біоекономіка. Всі викладачі кафедри активно долучилися до проведення даного заходу.

 

Відповідальний за сайт кафедри к.е.н., доцент Гуща Інна Олександрівна

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook