Зерна економічної еволюції зросли під час дискусії у науковому гуртку «Менеджмент і сьогодення»

November 4, 2019

Бажання навчитися вдало поєднувати управлінські здібності з розумінням фінансових дефініцій при вирішенні кейсових завдань виявили студенти ОС «Бакалавр» спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Олена Юріївна Сова із задоволенням запросила бакалаврів заочної форми навчання на засідання наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення», який очолює доцент Алла Валеріївна Суханова. 1 листопада 2019 року відбулася панельна дискусія на тему: «Менеджмент і фінансовий механізм забезпечення стабільності економічного розвитку країни».

  

На засіданні ведучі окреслили ключові напрями економічної стратегії України, прокоментували можливі сценарії розвитку державно-приватного партнерства. Окрему увагу приділено системі прийняття управлінських рішень, пов’язаних з етикою поведінки, середовищем, організаційними зв’язками між господарствами. Адже, установи в процесі свого функціонування підтримують різноманітні ініціативи соціального і природоохоронного характеру, беручи на себе відповідальність за вплив їхньої діяльності на учасників фінансового ринку.

 

У процесі обговорення інституційних реформ у державному секторі студентами спільно з к.е.н. Совою О.Ю. і к.е.н. Сухановою А.В. було обрано найбільш дієві інструменти досягнення інтенсивного розвитку економіки України. Об’єднавши їх у блоки ‒ «Економічна еволюція» та «Точки росту», аудиторія поділилася на дві групи, доповідачі кожної з яких представили свій план забезпечення стабільності вітчизняної економіки. Із запропонованими ідеями шлях до світлого майбутнього ‒ відкрито!

 

 

Олена Сова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook