На шляху до успіху

1 November 2019, 10:18

Успіх кожної людини залежить від багатьох факторів. Однак основним фактором є гідна освіта та практичний досвід. Сьогодні студенти мають великі можливості для отримання відповідної фахової освіти так і для практичного удосконалення набутих знань.

 

   Одним з таких заходів стало відвідування студентами економічного факультету дня молодого спеціаліста-аграрія  «Сам собі Бос», що був присвячений діджитал-технологіям та професіям майбутнього.

Захід відбувся 31 жовтня в рамках виставки AgroCpmplex. Секретами успіху, власним досвідом з майбутніми спеціалістами та підприємцями поділилися  Анатолій Циркун - представник Асоціації «УКАБ» Лариса Левківська та Ільяс Ахметов від агенції «Гудвілл», Іванна Панасюк – керівник проектів AgoPortal.ua.

 

 Цікавий практичний кейс продемонстрували студенти першого курсу Немішаєвського аграрного коледжу, які своїми руками організували кооператив з виробництва сиру.

 

Після завершення студенти мали змогу прогулятися павільйонами виставки і більш детально ознайомитися з сучасними технологіями ведення аграрного бізнесу.

Сергій Нікітченко

доцент кафедри  організації підприємництва та біржової діяльності

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook