"Боже, куди йти, де той клятий корпус?"

2 October 2019, 9:26

За статистикою це найчастіша типова фраза, що можна почути на території НУБіП з вуст першокурсників. Другою за популярністю йде вже пошук аудіторії в цьому самому корпусі.

Тому 30 вересня, на території нашего університету було проведено змагання у вигляді квесту, що був організований студентською організациєю гуманітарно-педагогічного факультету. У реалізації ідеї Адріани Литюк заходу прийняли участь Бабак Дарія, Бруслік Артур, Гулян Маргарита, Руденко Віктория, Демяненко Анна, Слєпов Олександр, Гриник Христина.

У заході прийняло участь майже 50 першокурсників, яких було поділено на 9 групп за спеціальністю.

Головним завданням було пройти усі контрольні точки, виконуючи певні завдання та першими прийти до фінишу.

Розпочавши квест біля третього корпусу, студенти мали швидко зорієнтуватись на місцевості та показати силу, інтелект та спритність! Вони встигли вирішити судоку, зіграти в шашки, ознайомитись с історично важливими місцями університету та проявити дива креативності у вирішенні задач на логіку, творчість, кмітливість і швидкості руху!

Після завершення квесту найкращі команди поділили місця наступним чином:
1 місце — СР-19001Б
2 місце — СР-19002Б
3 місце — МВ-19003Б
4 місце — ФілН-19001Б

Ми вітаємо переможців і наразі впевнені, що такі заходи не тільки є корисними, але й досить веселим способом провести час із товарищами в університеті. Тож, дороге панство НУБіП, не будьте байдужим, приймайте участь у заходах, що організовує СО, не забувайте, що окрім навчання, слід інколи відпочивати!

Трухін Микита

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook