Знайомимо студентів з новими технологіями у харчовій галузі

 

 

 

Доцент Таран Т. В. зі студентами 2 курсу, що навчаються за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" відвідали WorldFood 22у Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв 25 жовтня 2019 МВЦ, Київ, м Лівобережна

 

 Студенти в рамках вивчення дисципліни "Екотрофологія" отримали корисні знання з сучасних технологій виготовлення молочної продукції, сирів, морозива риби та морепродуктів, свіжих та консервованих фруктів, овочів і грибів, ковбасних виробів, копченостей та делікатесних виробів, меду, органічних продуктів тощо. Ознайомилися також з рядом сучасних інгредієнтів, консервантів, стабілізаторів, oбладнанням та упаковкою для харчових продуктів.