Знайомимося з представниками майбутніх магістрів-управлінців у сфері освіти

August 10, 2019

Колектив кафедри методики навчання та управління навчальними закладами гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України продовжує знайомитися з абітурієнтами, які подали документи на освітньо-професійні програми «Управління навчальним закладом» та «Управління персоналом» зі спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

    Сьогодні ми ведемо розмову з Аленом Зіноруком, який подав документи на освітньо-професійну програму «Управління навчальним закладом».

- Ален, розкажіть про себе.
- Мене звати Ален Володимирович Зінорук. Я народився в м. Жашків Черкаської області, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти я здобув на факультеті перекладачів Київського національного лінгвістичного університету.

- Звідки Ви дізнались про наш університет?
- Вперше про НУБіП України мені розповів завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Білан Сергій Олексійович, якого мій батько, Володимир Петрович Зінорук, вважає одним із своїх найкращих учнів. Потім я став регулярно переглядати матеріали сайту Вашого університету і дізнався про освітньо-професійні програми гуманітарно-педагогічного факультету. Мої батьки - вчителі, саме тому я обрав освітньо-професійну програму «Управління навчальним закладом», оскільки фактично моє професійне спрямування почалося з дитинства.

- Ален, що найбільше Вас привабило в НУБіП України?
- Вперше, ми з друзями приїхали до Вас на «День відкритих дверей», і мене вразила величність Вашого університету, його територія та її ошатність. Крім того, мені дуже сподобався Ботанічний сад НУБіП України, адже я також народився і виріс у дуже гарній місцевості.

- Чи є у Вас плани на майбутнє, ким Ви мрієте стати?
- Я хочу продовжити сімейну династію і здійснити мрію моїх батьків. Я планую стати викладачем закладу вищої освіти, вступити в аспірантуру і бути справжнім науковцем.

- Ален , чим Ви цікавитесь крім навчання, чи є у Вас захоплення?
- Мені дуже подобається велоспорт, я вже здійснив понад ста подорожей на велосипеді в різні куточки України. До речі, переглядаючи сайт НУБіП України, я не один раз читав про подорожі студентських та викладацьких колективів різних факультетів Вашого університету, тому думаю, що навчатися тут мені буде дуже цікаво.

Розмову провів Сергій Кубіцький

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook