Міжнародній науково - практичній конференція «Рослинництво XXI століття: виклики та інновації. До 120-ти річчя кафедри рослинництва НУБіП України»
Міжнародній науково - практичній конференція «Рослинництво XXI століття: виклики та інновації. До 120-ти річчя кафедри рослинництва НУБіП України»
September 25, 2019
НУБіП України, навч. корпус №3, 7, вул. Героїв Оборони, 15 та 12-а
МІЖНАРОДНА НАУКОВО - ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
«Рослинництво XXI століття: виклики та інновації.
До 120-ти річчя кафедри рослинництва НУБіП України»
25 -27 вересня 2019, 10:00
Корпус № 3, 7, вул.Героїв Оборони, 15 та 12-А, м.Київ, Україна.
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ
ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У
Міжнародній науково - практичній конференція
«Рослинництво XXI століття: виклики та інновації. До 120-ти річчя кафедри рослинництва НУБіП України»
Дата проведення конференції: 25- 27 вересня 2019 р.
Мета конференції: оприлюднення та узагальнення проблем в рослинництві, шляхів їх вирішення світовою та вітчизняною науковою спільнотою, підвищення ефективності та якості наукових досліджень, впровадження інноваційних розробок у виробництво, адаптація навчального процесу підготовки фахівців до потреб виробництва.
Місце проведення: НУБіП України, навч. корпус №3, 7, вул. Героїв Оборони, 15 та 12-а,
м. Київ, Україна, 03041. Роб. тел.: 044-527-86-26.
Контактна особа: Антал Т.В. ( +380) 688374199.
До участі в конференції запрошуємо: вчених, освітян, докторантів, аспірантів, магістрантів, представників бізнесу та виробництва.
Тези доповідей будуть опубліковані в матеріалах конференції
Офіційна мова конференції: українська, англійська.
Секції конференції
Секція 1.Стійкість та контроль біотичних та абіотичних стресів рослин: довкілля, стабільність, управління. Інтродукція та диверсифікація культур: еволюція, генетичні ресурси, ресурсний потенціал. Адаптивні технології вирощування сільськогосподарських культур.
удосконалення: селекція, генетика, фізіологія та підтримуючі технології.
Секція 3. Інноваційні технології в рослинництві.
Секція 4. Фітоенергетика.
Секція 5. Наноматеріали та технології їх використання в рослинництві
Секція 6. Якість та використання продукції рослинництва: функціональність, харчова цінність, безпечність.
Секція 7. Економіка та менеджмент виробництва та використання продукції рослинництва.
Секція 8.Інтеграція науки, освіти і виробництва.
Реєстрація та подання інформаційних матеріалів до 10 вересня 2019 р.