Денис Лобко: мрію стати фахівцем з технології виробництва та переробки продукції тваринництва

20 June 2019, 1:06

      Уродженець Київщини Денис Лобко вже склав зовнішнє незалежне оцінювання та готується до вступу у заклад вищої освіти. З дитинства він мріє стати фахівцем з технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Про те, чому саме він обирає для навчання факультет тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України і сьогоднішня наша розмова.

  • Чому саме Ви обираєте НУБіП України?

     — Після закінчення школи завжди мріяв продовжити навчання в «топовому» університеті з потужною матеріально-технічною базою. Саме тому перший пріоритет віддаю НУБіП України і професії технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва. З самого дитинства я доглядав за домашніми тваринами, мене це дуже цікавило. На мою думку, вибір майбутньої спеціальності є справою дуже відповідальною, а моя майбутня професія ще й найперспективніша.

  • Звідки дізналися про наш університет?

     — Минулого року до нас у школу приїздили викладачі кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, які запевнили в перспективах навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

  • Чого очікуєте від навчання ?

     — Від навчання в університеті я очікую дуже багато нових позитивних вражень та емоцій, цікавого студентського життя та професійного зростання.

  • Як плануєте реалізувати себе під час навчання?

     — Навчання - це дуже цікавий процес, який формує подальший життєвий шлях, професійну діяльність. Готовий працювати над собою та вдосконалюватись, маю мрію поїхати за кордон на стажування. А також планую реалізувати себе у великому спорті.

Розмову провела Наталія Грищенко, 
доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook