Відбірковий етап VІIІ Фестивалю студентської науки – 2019 в номінаціях "Кращий студентський науковий гурток факультету конструювання та дизайну НУБіП України 2019"

April 25, 2019
м. Київ НУБіП України

 

25 квітня 2019 року на факультеті конструювання та дизайну відбувся відбірковий етап VІIІ Фестивалю студентської науки – 2019 в номінаціях «Кращий студентський науковий гурток факультету конструювання та дизайну НУБіП України 2019», в якому взяли участь старости 12 гуртків факультету.

З вступним словом виступила голова ради молодих вчених НДІ техніки і технологій Тітова Людмила Леонідівна, яка представила членів комісії, привітала учасників з початком відбіркового етапу VІIІ Фестивалю студентської науки – 2019 в НДІ техніки і технологій та побажала плідної роботи.

Не дивлячись на хвилювання доповідачів та складні запитання членів комісії, старости гуртків змістовно представили результати свої наукової діяльності за поточний навчальний рік. Оприлюднили для дискусії майбутні плани й стратегії розвитку своїх наукових гуртків. Члени комісії відмітили актуальність, новизну представлених інноваційних технічних рішень.Захід відбувався під гаслом відомого інженера Генрі Форд “Якщо ви думаєте, що ви здатні на щось, ви маєте рацію, якщо ви думаєте, що у вас не вийде щось, ви теж маєте рацію”.

 

Комісія відбіркового етапу VІIІ Фестивалю студентської науки – 2019 була одностайна і:

1) присудила:

- номінацію «Кращий студентський науковий гурток факультету конструювання та дизайну НУБіП України – 2019» студентському науковому гуртку “Мехатроніка”.

2) рекомендувала студентський науковий гурток “Мехатроніка”  до участі у фінальному етапі VІIІ Фестивалю студентської науки – 2019.

Номінанту бажаємо гідно представити факультет 
у фінальній частині VІIІ Фестивалю студентської науки – 2019!

 

Іван Роговський

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook