Гуманітарії здобули ІІ місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді з навчальної дисципліни «Педагогіка»

April 19, 2019

 

     Команда Національного університету біоресурсів і природокористування України зайняла ІІ місце на Всеукраїнській студентській олімпіади з дисципліни «Педагогіка» для закладів вищої освіти непедагогічного профілю, яка проходила у м.Львові на базі Національного університету «Львівська політехніка».

     Студенти гуманітарно-педагогічного факультету здобули на олімпіаді такі призові місця: Вікторія Мацола – І місце у номінації «Педагог-новатор», Ірина Ткаченко – І місце у номінації «Надія української педагогіки.

  

     Науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки отримали від Національного університету «Львівська політехніка» подяку за високопрофесійну підготовку студентів-учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади.

  

     Освіта – це основа розвитку особистості, суспільства, держави, один з найвищих національних пріоритетів. Освіта є запорукою не тільки високої моральності та культурності нації, але й успіху в особистому житті. Студенти є авангардом української молоді, саме вони беруть участь у своєрідному етапі еволюції освіти, науки, громадських стосунків, пов'язаних з демократичними перетвореннями в Україні.

     Учасники олімпіади вдячні за підтримку декану гуманітарно-педагогічного факультету Василю Дмитровичу Шинкаруку!


Валентина Теслюк,
доцент кафедри педагогіки 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook