Студенти-філологи вибороли сьоме місце на Всеукраїнській олімпіаді!

April 18, 2019

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Англійська мова та література» проходив з 8 по 10 квітня 2019 року у мальовничому містечку Острог на Рівненщині. Більш ніж 50 студентів з 40 університетів України отримали можливість перевірити свої знання англійської мови та культури.

Урочисте відкриття олімпіади відбулося за участі усіх учасників, викладачів Національного університету «Острозька академія» та представників інших закладів вищої освіти. Учасників олімпіади привітав проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Шевчук.  Він наголосив на важливості академічної доброчесності та побудові дружніх відносин між учасниками.

 

Програма олімпіади передбачала перевірку знань студентів у таких категоріях: читання та використання мови, аудіювання, академічне письмо, усне мовлення та знання  з теоретичних дисциплін англійської мови, лінгвокраїнознавства, літератури Англії та США.

 

Студентки гуманітарно-педагогічного факультету, Зоренко Катерина та Погукай Карина, взяли участь в олімпіаді і з честю змагалися з представниками інших закладів вищої освіти. За результатами тестових завдань та співбесіди вони змогли вибороти сьоме місце у загальному заліку.

Галина Сидорук,
доцент кафедри романо-германських
мов і перекладу

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook