Прийом кваліфікаційного іспиту та профорієнтаційна робота: програму відрядження у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» виконано повністю!

April 3, 2019

     Уже котру весну поспіль науково-педагогічні працівники юридичного факультету відвідали м. Мукачеве, де 02 квітня 2019 р. екзаменаційною комісією прийняли кваліфікаційний іспит у студентів ОС «Бакалавр» заочної форми навчання у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж».

 

 

Традиційно представники базового закладу провели і профорієнтаційну роботу як із випускниками ОС «Бакалавр» (Олександр Світличний, Віра Качур, Юлія Канарик), так і з випускниками «Мукачівського аграрного коледжу», що завершують навчання на правничому відділенні за ОС «Молодший спеціаліст» (Олександр Світличний та Віра Качур). Майбутні випускники отримали детальну інформацію про переваги продовження навчання в університеті відповідно за ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр», сучасну матеріально-технічну базу факультету, участь і роль молоді у наукових, спортивних та культурно-масових заходах факультету та університету. Головний наголос було зроблено на необхідності ретельної підготовки до ЗНО для вступу на ОС «Магістр» та особливостях вступу на ОС «Бакалавр». Приємно вразила готовність випускників подовжити навчання саме у правничій школі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   
 

 

 

Як завжди, висловлюємо подяку за створення умов для прийому випускного іспиту та допомогу в організації і проведенні профорієнтаційних зустрічей директору коледжу Юрію Садварі та завідувачу міжкафедральної лабораторії Надії Кнап.

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії

та історії держави і права

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook