Професія журналіста – моє покликання

4 April 2019, 7:44

 Учні 11 класів зараз стоять перед важливим вибором – яку професію обрати? Завітавши до випускників однієї зі шкіл у м. Чернігові, я, журналістка-першокурсниця Катерина Іконнікова,  спробувала допомогти їм зорієнтуватися і зосередила увагу на гуманітарних спеціальностях. Багато одинадцятикласників зацікавилися моєю розповіддю про гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України. Пропоную поспілкуватися з одним учнем, який вирішив вступати до НУБІПУкраїни і отримати фах журналіста.

Розкажіть про себе.

Мене звати Півень Тарас Олександрович. Зараз я навчаюся в 11 класі Загальноосвітньої школи №27 м. Чернігова, а по її закінченні планую вступити до одного з найпрестижніших вишів у столиці.

 

Чому вирішили здобувати вищу освіту?

Зараз у сучасному світі неможливо без вищої освіти. Я хочу розвиватися, самостверджуватися, відчувати себе затребуваним на ринку праці.

 

Звідки дізнався про НУБІП України?

Про цей університет я дізнався від знайомих, випускників моєї школи, які зараз навчаються у цьому виші та із захопленням про нього розповідають.

 

- Які переваги НУБІП України стали вирішальними у виборі навчального закладу?

- Вирішальну роль у виборі саме цього закладу вищої освіти відіграли схвальні відгуки про висококваліфікованих викладачів, розповіді про навчання, надзвичайно цікаве студентське життя, творчі гуртки, спортивні секції та розташування університету.

 

Чому обрали саме спеціальність «Журналістика»?

Відчуваю, що журналістика – моє покликання. Люди цієї професії – неперсічні особистості. Вони допитливі та відкриті до навколишнього світу, відчувають новизну, звертають увагу на деталі,  обізнані в усіх сферах суспільного життя.

 

Чим цікавитесь окрім навчання?

 Я уже понад 5 років займаюся туризмом.

 

Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?

- Хочу бути фахівцем у своїй справі і в майбутньому працювати журналістом на українському телебаченні або стати відомим режисером.

 

Бажаю Тарасові й усім випускникам успішно скласти ЗНО, вступити до вишу та обрати спеціальність за покликом серця.

 

Інтерв’юер: Катерина Іконнікова
студентка 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
спеціальності «Журналістика»
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook