28 березня 2019 р. День відкритих дверей в НУБіП України

28 March 2019, 17:08
Кафедра економічної теорії

 

28 березня 2019 року кафедра економічної теорії долучилась до заходів «День відкритих дверей» для випускників шкіл. Викладачі кафедри економічної теорії провели зустріч з випускниками КЗ «Дібрівський аграрний ліцей» та Пісківської ЗОШ І — ІІІ ступенів.

 

  

 

Далі Гості мали змогу ближче познайомитися із різними інститутами та факультетами. На факультеті аграрного менеджменту гості оглянули представлені інформаційні стенди наукових здобутків, поспілкувалися із викладачами, оглянули майбутнє місця навчання.

 

  

 

Під час дружнього спілкування з гостями викладачі кафедри розповіли про переваги продовження навчання на факультеті та в університеті вцілому та презентували популярні спеціальності для підготовки бакалаврів. Звертали увагу на можливостях працевлаштування і подальшого особистісного розвитку. Саме такими є спеціальності, які готує факультет аграрного менеджменту. Як результат, вони отримали повну інформацію і про умови вступу, так і про можливості самореалізації в НУБіП Украаїни. Після зустрічі гості висловили свою вдячність та з радістю поділилися своїми враженнями і пообіцяли гарно готуватися до вступної кампанії 2019.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook