Студенти факультету аграрного менеджменту вкотре підтвердили своє бажання вчитись з програмами з можливістю отримати подвійні дипломи!

March 21, 2019
Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

21 березня 2019 року відбулась зустріч проф. д-ра Єлени Горської зі студентами факультету аграрного менеджменту.

На початку зустрічі Анатолій Остапчук, декан факультету аграрного менеджменту передав привітання ректора НУБіП України проф. д-ра Станіслава Ніколаєнка професору д-ру Єлені Горській з її Ювілейним Днем народженням та побажав здоров"я та довгих років нашої плідної співпраці.

Презентація декана Єлени Горської була присвячена тим можливостям, які відкриваються перед студентами бакалаврами та магістрами, що обирають навчання за моделлю подвійного диплому Double Degree та паралельного навчання.

  

Наразі маємо вже декілька поодиноких випускників, а цього року очікуємо на випуск чотирьох студентів, що навчаються за програмами подвійних дипломів: Єлизавета Синецька, Андрій Потапенко, Микола Дерева, Петро Чулков.

Професор Єлена Горська розказала студентам факультету аграрного менеджменту про ті можливості, що відкриває програма Ерасмус+ в Словацькому аграрному університеті, в тому числі і для них.

Також на зустріч завітали батьки студентів, які хотіли почути з перших вуст про можливості, які відкриває співпраця факультетів аграрного менеджменту НУБіП України та економіки і менеджменту Словацького аграрного університету.

Отримуючи доступ до всіх програм академічної мобільності, наші студенти можуть відкрити для себе навчання у всіх університетах, з якими Словацький аграрний університет має підписані угоди.

 

Співпраця триває! Результати вражають!

Якість відносин між факультетами є визначальним показником довіри між факультетом аграрного менеджменту НУБіП України та факультетом економіки та менеджменту Словацького аграрного університету!

Олена Ковтун,

керівник міжнародних програм факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook