21 березня 2019 р. День відкритих дверей в НУБіП України

21 March 2019, 14:04
Кафедра економічної теорії

      21 березня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулися заходи «День відкритих дверей» для випускників технікумів і коледжів. Перша зустріч відбулася із керівництвом університету, де майбутні абітурієнти мали змогу почути виступ та поспілкуватися із ректором університету Станіславом Ніколаєнком.

  

Далі Гості мали змогу ближче познайомитися із різними інститутами та факультетами. На факультеті аграрного менеджменту гості оглянули представлені інформаційні стенди наукових здобутків, поспілкувалися із викладачами, оглянули майбутнє місця навчання.

Зустріч на факультеті розпочав декан Анатолій Остапчук, який привітав гостей у стінах факультету аграрного менеджменту НУБіП України, подякував за візит, побажав успішно реалізувати свої мрії.

    

По закінченню заходу, гості перейшли до ознайомлення із кафедрами. Так, викладачі кафедри економічної теорії провели зустріч із випускниками ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів».

Під час зустрічі гостей ознайомили із структурою НУБіП України, проінформували про спеціальності, за яким здійснюється підготовка фахівців ОС “Бакалавр” на базі університету. Акцентовано увагу про вступ на факультет аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі менеджменту та маркетингу.

 

Чекаємо на День відкритих дверей на факультету аграрного менеджменту 28 березня 2019р.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook