«МІС ВЕСНА – 2019» КОНКУРС КРАСИ, ГРАЦІЇ ТА НАТХНЕННЯ.

March 7, 2019
корпус НУБіП України №3 м.Київ

Жіноча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми і перенестися в якийсь світ, де панує краса та любов.

Щорічно в нашій Аlma mater відбувається феєричне шоу краси дівчат «Міс» й ділового стилю хлопців «Містер» Національного університету біоресурсів і природокористування України. 
Молоді, красиві, завзяті, чарівні дівчата впевнено виходять на сцену, щоб довести всім, що вони – найкращі, найрозумніші, найкмітливіші, найталановитіші. А джентльмени свята змагаються у кмітливості та гуморі, естетичності та силі, демонструють артистизм та світ своїх захоплень.
Оцінювало виступи учасників компетентне журі: 
− начальник відділу міжнародних зв’язків Білоруського державногоуніверситету культури і мистецтв - Вадим Саматия;
− голова Київської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу - Василь Хвостіков;
− президент Міжнародної громадської організації «Жінка ІІІ тисячоліття» - Лідія Лісімова;
− Українська Мадонна, Місіс Об’єднаних націй планети Земля - Наталія Шелепницька; 
− «Міс Університету-2018» -  Анжеліка Кошева;  
− «Містер Університету-2018» та голова студентської організації НУБіП України -  Максим Паламарчук;
 
Учасники підготували нереальну цікаву та дивовижну конкурсну програму, що включала в себе дефіле – «Зиму проводжаємо – весну зустрічаємо» та «Дефіле в купальниках». Також учасники розкривали грані свого інтелекту у відеороликах «Він, вона, любов, весна» та найочікуваніше шоу всіма глядачами - це творчий конкурс «Хвилина слави». Останнім у конкурсній програмі був вихід на червону доріжку, де всі глядачі мали змогу оцінити вечірні сукні та смокінги конкурсантів.
         Учасниками конкурсу краси від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК були найкращі з найкращих студенти Ярослав Кислиця та Анастасія Дячук.
 
Наші дорогі конкурсанти, достойні представники рідного факультету, з гідністю пройшли цей непростий конкурс. Публіка в залі була зачарована розкритою індивідуальністю, артистизмом, майстерністю, щирістю, пластичністю, грацією, які учасники демонстрували під час всіх конкурсів. Зі смаком підібране вбрання - вишукані та елегантні образи Анастасії і класичні костюми Ярослава, національні костюми вражали вболівальників до глибини душі.
 
Наш найелегантніший, найспортивніший і просто най най джентльмен Ярослав Кислиця здобув номінацію «Містер Оригінальність». Ярослав майстерно продемонстрував власний образ, талант, розум та силу. Бажаємо залишатися найталановитішим, найчарівнішим і найсильнішим.
 
Отож, найочікуванішим результатом свята звичайно є титул КРАСУНІ НУБІП-2019. І НЕЮ СТАЄ НАЙКРАЩА СЕРЕД НАЙКРАЩИХ, ТАЛАНОВИТА, ОБДАРОВАНА, ТВОРЧА, ВІДПОВІДАЛЬНА ДІВЧИНА, РОЗУМНИЧКА І ФАНТАЗЕРКА СТУДЕНТКА ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК АНАСТАСІЯ ДЯЧУК.
 
Учасників конкурсу від харчовиків прийшли підтримати деканат, викладачі та представники студентського активу першого, другого, третього, четвертого курсів та магістри факультету.
 
 

Лине звук по універі...

І його хай чують всі –

найчудовіші студенти

вчяться в нас на ХТІ...

 

ХТІ − найкращі!

ХТІ − це віра!

Тільки перемога

нам дарує крила.

 

ХТІ − найменші!

ХТІ − це сила!

ХТІ − це розум,

універу крила!

Артем Антонів,  студент 1 курс стн 
Вітаємо з гідним виступом та шаленою перемогою Анастасію та Ярослава. Бажаємо вам і надалі здобувати перемоги!
Тетяна Розбицька,
аспірант кафедри стандартизації
та сертифікації с./г. продукції

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook