Як вам живеться, першокурсники?

February 16, 2019

      Протягом першого семестру студенти економічного факультету 1 курсу 3 групи спеціальності «Облік і оподаткування» почали активно вливатися в життя університету.
     В жовтні та листопаді група відвідала музеї, котрі досить зацікавили студентів. Першим з них став музей «Чорнобиля», в якому першокурсники більш детально познайомилися з аварією на атомній електростанції. Також студенти побували у музеї історії України, музеї Ханенків та гетьманства. Екскурсії були дуже цікавими та змістовними, і залишили приємні спогади.

   Однією з найцікавіших стала екскурсія до музею історії Національного університету біоресурсів і природокористування України, під час якої студенти дізналися про етапи розвитку та формування славетного Вишу.
    Найважливіша подія в житті першокурсників – їх дебют. Саме тому, група «Облік corporation» старанно готувалася та зайняла 2 місце в «Fresher show», де всі отримали велике задоволення та хороший настрій.

    На початку листопада група представляла економічний факультет на «Пісенних баталіях», де показала високий рівень ентузіазму та якісної підготовки.

Хочемо висловити велику подяку нашому куратору старшому викладачу кафедри обліку та оподаткування Олегу Григоровичу Кривороту за всебічну підтримку і допомогу.

Отже, на прикладі нашої групи можна переконатися, що НУБІП дозволяє студентам проявити таланти та реалізувати себе.

Староста групи Оксана Козюк
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook