Представники НУБіП зустрілися з майже тисячею цьогорічних випускників шкіл Білої Церкви

January 24, 2019
     Представники НУБіП України продовжили співпрацю у напрямах, передбачених двостороннім меморандумом про співробітництво та організацію взаємовідносин між університетом та загальноосвітніми навчальними закладами міста, що був підписаний у жовтні минулого року між університетом та управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради.

     Доценти кафедри біржової діяльності і торгівлі Любов Панкратова, Валентина Яворська, Анна Кравченко, Анна Слободяник, аспірант Андрій Благодатний на чолі із завідувачем Надією Резнік відвідали вісім шкіл Білої Церкви для знайомства старшокласників з НУБіП і можливостями, які він відкриває.

     Сучасній молоді досить складно вибрати професію з урахуванням покликання і здібностей, адже варіантів вибору кар’єри у нинішньому суспільстві багато, а молоді люди ще не достатньо орієнтуються в особливостях різних професій. А з появою можливості вибору ще й зарубіжних вищих навчальних закладів, що ведуть останнім часом активну агітацію на вітчизняному освітньому просторі цей вибір став ще важчим. Для його полегшення ми й ведемо профорієнтаційну роботу. Дуже важливо правильно описати професії, які можна опанувати у НУБіП і показати людині, яка обирає фах, який підійде саме їй.

     Загалом вдалося поспілкуватися майже з тисячею майбутніх абітурієнтів. Ми продемонстрували презентації про університет в цілому, і кафедру біржової діяльності і торгівлі, зокрема. Школярів зацікавила інформація про матеріальну базу університету, новітні навчальні програми, стажування і фахові практики за кордоном та дозвілля студентів.

     Всі зустрічі проходили у дружній атмосфері та у формі діалогу, учні ставили багато питань. Відчувався інтерес випускників до подальшого навчанні саме у нашому університеті.

     Викладачі нагадали про оголошений раніше Всеукраїнський учнівський конкурс на кращу пошуково-дослідницьку роботу «Юний біржовик» та започатковану роботу школи молодого біржовика. У межах школи викладачі представили серію міні-лекцій про особливості біржового ринку в Україні, торгівлю цінними паперами і товарами, електронну торгівлю, ринок криптовалюти. Така робота буде проводитись і далі.

     Керівництву шкіл, класним керівникам та учням роздали рекламні буклети, інформаційні матеріали та контакти НУБіП України і його факультетів.

Анатолій Стоянов, 

асистент кафедри біржової діяльності і торгівлі 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook