Обмін досвідом

January 23, 2019

22 січня 2019 р. завідувач кафедри методики навчання та управління навчальними закладами гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України професор С.О. Кубіцький та доцент кафедри Л.Л. Білан з метою обміну педагогічним досвідом, підвищення ефективності освітнього процесу та якості підготовки фахівців відвідали Державну установу «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта».

Під час зустрічі заступник директора НМЦ «Агроосвіта» Т.П. Дудник ознайомила науково-педагогічних працівників кафедри з основними напрямами роботи установи та її структурних підрозділів.

Завідувач лабораторії педагогічних інновацій Н.Г. Лихогод розкрила процес створення її співробітниками інформаційного банку науково-методичних ідей, умови проведення конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників технікумів і коледжів «Педагогічний Оскар» та пошук і підтримку творчих педагогів, сприяння впровадженню їхніх інноваційних педагогічних технологій та навчально-методичних розробок у практику закладів вищої освіти України.

Цікавою для науково-педагогічних працівників кафедри методики навчання та управління навчальними закладами стала робота лабораторії інформаційно-ресурсного забезпечення освітнього процесу НМЦ «Агроосвіта», основна мета якої – створення та впровадження сучасних засобів навчання та формування інтерактивного освітнього середовища, в тому числі розробка та впровадження в освітній процес закладів вищої освіти електронних підручників, навчальних посібників та відеофільмів, а також організація відкритих онлайн-курсів та інтерактивних педагогічних видань.

Наприкінці зустрічі науково-педагогічні працівники відвідали Музей українського костюма та української писанки, який було створено співробітниками НМЦ «Агроосвіта» понад десяти років тому з метою сприяння національно-патріотичному вихованню та всебічному розвитку особистості, залучення студентської молоді та викладачів до творчої діяльності, збереження та примноження національної культури та самобутнього мистецтва країни, регіону, закладу освіти.

Колектив кафедри методики навчання та управління навчальними закладами НУБіП України дякує в.о. директора Державної установи «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» Т.Д. Іщенко та заступнику директора Т.П. Дудник за надану можливість познайомитися з можливостями даної установи, цікаву пізнавальну проведену екскурсію та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

 

Людмила Білан,
доцент кафедри методики навчання
та управління навчальними закладами

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook