Економічний факультет вітає випускників

December 15, 2018

14 грудня 2018 року відбувся випуск магістрів заочної форми навчання на економічному факультеті. 137 випускників факультету спеціальностей «Економіка», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» здобули освітній ступінь магістра. Десять з них отримали дипломи з відзнакою, серед них відомий волонтер з Бобровиччини Даруга Тетяна Миколаївна.

 

    Привітати випускників завітали керівництво факультету на чолі з деканом професором Анатолій Дібровою, та завідувачі випускових кафедр факультету.

 

 

    Від імені випускників подяку рідному факультету та університету висловили Н.І. Сосновська та І.Т. Войцеховський, які здобули освітній ступінь магістра за спеціальністю «Економіка».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Привітальну програму для студентів-випускників підготовила студентська організація економічного факультету під керівництвом заступника декана з культурно-виховної роботи Олега Криворота.
  Студенти-випускники з вдячністю прийняли вітання, подякували працівникам деканату та науково-педагогічному персоналу факультету за доброзичливе та ставлення отримані знання.
 

Михайло Маршалок
заступник декана економічного факультету
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook