Профорієнтаційна робота з учнями шкільних лісництв

September 21, 2018

Тільки розпочався навчальний рік, а працівники ННІ ЛіСПГ, вже розпочали проводити профорієнтаційні заходи серед молоді яка навчається у школах при шкільних лісництвах. До ДП «Камінь-Каширське ЛГ» з нагоди святкування Дня працівника лісу був запрошений асистент кафедри таксації лісу та лісового менеджменту Олександр Леснік.

Підприємство має у своєму підпорядкуванні три шкільні лісництва: Нуйнівське, Добренське та Підцир’ївське. Учні шкільних лісництв прийняли участь з нагоди свята та привітали працівників лісового господарства яскравими номерами.

Щороку випускники шкільних лісництв вступають до ННІ ЛіСПГ на навчання. Виключенням не став і цей рік. Тільки з Добренського шкільного лісництва, керівником якого є Ростислав Куява цьогоріч лави студентів поповнили: Дуда Олена, Бегаль Марина та Коваль Максим.

 

З вітальними словами до працівників державного підприємства та учнів шкільних лісництв виступили заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України В. Н. Бондар, керівництво підприємства та району.

Багато випускників НУБіП України трудяться на підприємстві та мають значні заслуги. Цьогоріч лісничий Клітицького лісництва ДП «Камінь-Каширське ЛГ» А. І. Бащук за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм отримав звання «Заслужений лісівник України».

Святкування пройшли на досить високому рівні. Керівництвом відзначені значні досягнення шкільних лісництв та працівників державного лісогосподарського підприємства. Учнів шкільних лісництв було запрошено до лав студенства НУБіП — у один із найкращих університетів України.

Олександр Леснік, асистент кафедри

таксації лісу та лісового менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook