На черговому старостаті гуманітаріїв в центрі уваги ‒ спортивні заходи і вибори голови студентської організації

September 14, 2018

Уже третій рік поспіль традиційно деканат гуманітарно-педагогічного факультету вкотре зібрав старост та кураторів груп. Засідання старостату розпочав декан факультету Василь Шинкарук, а продовжив заступник декана – Ярослав Рудик.

Василь Дмитрович нагадав, що куратори мають через відповідальних за сторінку кафедри регулярно публікувати події та заходи групи на сторінках факультету. Старости отримати завдання протягом найближчого тижня скласти списки студентів пільгових категорій.

Оскільки 20 вересня на стадіоні НУБіП України відбудеться встановлення всеукраїнського рекорду одночасної гри в шахи, Ярослав Михайлович закликав усіх приєднатися до участі, а також наголосив: «Сподіваюся на вашу відповідальність!» У полі зору була й підготовка до Міжнародного дня студентського спорту та інших спортивних змагань.

Голова студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету Валентин Савченко нагадав про дебати кандидатів на посаду голови студентської організації, на які він запросив усіх староста та їх заступників, а також про голосування на посаду голови студентської ради гуртожитку, і повідомив у яких корпусах буде проведено голосування. Наш факультет голосує в холі навчального корпусу № 1 та гуртожитку № 6. Загалом, було доведено до відома студентів інформацію щодо проведення різних заходів, які проходять в університеті.

Такі зустрічі є досить важливими і мають велике значення насамперед для першокурсників, бо ж для них початок навчального року приніс безліч змін, нових правил та пізнання традицій факультету.

Наприкінці старостату, заступник декана Ярослав Рудик зобов’язав кураторів 1 курсу спільно із завідувачами випускових кафедр провести збори першокурсників, на яких поінформують про особливості організації освітнього процесу та вимоги до студентів під час усіх видів контролю.

Діана Харчук, студентка
гуманітарно-педагогічного факультету
спеціальності «Журналістика»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook