Наталія Шелепницька отримала відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції»

27 August 2018, 12:25

Напередодні святкування 27-ї річниці Незалежності України мер Києва Віталій Кличко вручив державні нагороди та відзнаки за значні здобутки у професійній і громадській діяльності видатним киянам – лікарям, освітянам, діячам культури, представникам громадськості, волонтерам.

     «За кілька днів ми відзначатимемо символічний День народження нашої держави – свято Незалежності України. Цінувати насправді важливі речі люди часто починають, коли є загроза їх втратити. Уже чотири роки наша країна відстоює свою незалежність, територіальну цілісність, європейський шлях розвитку, який обрали громадяни. І сьогодні українці, як ніколи, розуміють, що таке незалежність, якою ціною вона дається. І мені приємно сьогодні бачити тут людей, які працюють на зміцнення, на процвітання нашої країни», – наголосив мер.

     Серед близько сотні таких людей була професор кафедри культурології, народна артистка України Наталія Шелепницька, яка отримала Почесну відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».

     Наталія Михайлівна з 2014 року духовно підтримує учасників АТО своїм чарівним співом, віддаючи їм часточку своєї душі і серця, вона провела для воїнів понад 50 благодійних концертів. «Хто ж, якщо не ми, артисти, можемо підняти бойовий дух наших захисників, подякувати їм за службу, – каже Наталія Михайлівна, – і привезти від них в серце України їхнє тепло, розповісти про їх подвиги, настрої, самопожертву. На цьому також наголошував у своєму виступі Віталій Кличко, зазначивши, що саме учасники волонтерського руху у складний для нашої держави час стали справжнім феноменом відданості і великої людяності, адже завдяки волонтерам українські воїни відчувають підтримку свого народу».


Вітаємо шановну Наталію Михайлівну з Президентською відзнакою, пишаємось і гордимось таким професором!

Ірина Майданюк

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook