Профорієнтаційна робота майбутніх управлінців в галузі освіти

2 May 2018, 12:02

На сьогодні важливим завданням кожного підрозділу університету й кожного працівника є проведення профорієнтаційної роботи з метою залучення майбутніх абітурієнтів на навчання в НУБіП України.

Кафедра методики навчання та управління навчальними закладами спільно зі студентами відвідують різні навчальні заклади пропагуючи спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету та університету. Так в квітні місяці 2018 року магістерка спеціальності «Менеджмент», ОП «Управління навчальним закладом» Дзюземова Олена Олегівна провела профорієнтаційну роботу серед учнів 11 класу Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст.  № 5 Київської області.

В ході зустрічі Олена розповіла учням про гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України, про студенстське життя в університеті, а педагогам школи - про спеціальність на якій навчається та  особливості майбутньої професії. В кінці зустрічі всі зацікавлені отримали буклети про університет, гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України, кафедру методики навчання та управління навчальними закладами. Учні та вчителі відмітили, що їхні випускники навчаються в НУБіП і постійно діляться гарними враженнями про навчання, а сьогоднішні випускники пообіцяли обов’язково відвідати університет для особистого знайомства.

Такі заходи це чудова практика для майбутніх управлінців в умінні презентації, налагодженні комунікації, лідерства тощо.

Валентина Яковлєва, доцент кафедри
методики навчання та управління навчальними закладами,
Олена Дзюземова, магістерка
ОП «Управління навчальним закладом»

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook