«Голосіївська весна 2018: 80-ті – вперед в минуле»

April 23, 2018

Фестиваль художньої творчості "Голосіївська весна", як завжди, відкриває нові таланти. Щороку з приходом весни усі, хто мають відношення до нашої alma mater, милуються розквітом не тільки природи навколо, а й здібностями студентів, викладачів та працівників нашого університету. Для кожного цей конкурс - вдала можливість показати свої вміння на великій сцені, представивши таким чином честь свого факультету, й, окрім цього, познайомитись ближче із талановитими людьми, відпрацювати навички роботи у колективі та, у деяких випадках, відчути на собі роль лідера.
Цьогоріч представники факультету конструювання та дизайну вирішили здивувати усіх глядачів, надавши їм можливість поринути у вир емоцій та епатажу, відчути енергію та емоції яскравих 80-х, спробувавши відтворити атмосферу молодості та юності наших батьків. Організатори постановок мали на меті порівняти картини буденності, роботи та відпочинку молоді минулих та теперішніх часів, тому концертний виступ був побудований на основі синтезу сучасних та раритетних особливостей побуту та мистецтва. Нам вдалося передати шалену атмосферу і по-справжньому відірватися, відтворюючи молодість та юність наших батьків.
Сучасною танцювальною постановкою під керівництвом Ковтун Дар’ї, Муц Оксани, Рознатовського Володимира ми показали популярні напрямки в музиці, якими цікавиться сучасна молодь.
Мандрували у часі наші головні герої: Герман Поліна (2 курс), Витвицький Артем(1 курс) і Богомягков Євген (1 курс), а зустріли їх у 80-х роках Дорогань Оксана (2 курс) та Кушнір Микола(1 курс).
Танцювальна постановка «Шалені 80-ті» відразу підняла настрій всім присутнім у виконанні наших енергійних дівчат (Ковтун Дар’я (4 курс), Царук Наталія (1 курс), Доманюк Світлана (2 курс), Пархоменко Ніна (2курс), Гула Віталіна (2 курс), Гаврушко Анастасія (3курс), Шевчук Аліна (1курс), Прит Олена (2 курс), Муц Оксана (3 курс) та Дубровіна Ольга(1курс)).
Вокально-інструментальний номер «Personal Jesus» у виконанні Рахлія Михайла (2 курс), Несвідоміна Андрія (старший викладач), Юрченко Назара (2 курс), Кушніра Миколи (1 курс), Стаценко Станіслава(2 курс) вразив своєю драйвовістю.
Надзвичайно ніжно передали сімейну ідилію Ребенко Віктор (доцент) та Черниш Ольга (секретар) під інструментальний акомпанемент Кривоноса Олексія (4 курс).

Своїм талантом зачарували та звеселили наші акторки Одноліток Катерина (3курс), Хуторянська Юлія (3курс) та Прит Альона (2 курс). Бурхливими оваціями зал дякував за курйозну сценку з фільму «Любовь і голуби».
Танцювальна постановка з елементами диско «Hush hush» змусила всіх рухатись в ритмі диско!!
Дещо ностальгічною була картина «Кавртирник», де Мінич Сергій та Ребенко Віктор заспівали романтичну «Батарейку».
А також наші головні герої відвідали справжній концерт у 80-х, де грали лише найвідоміші хіти: « Yor're A Woman»Bad Boys Blue у виконанні Гненюка Максима, «Попурі» від вокально-інструментальної групи факультету.
А фінальний номер «Сансара» від усього Колективу художньої групи факультету КД не залишив байдужим нікого. Адже, можливо в тому що ми показали хтось побачив свою молодість і юність,та для нас це вже справжня історія – старі пісні та фільми про головне. І ми наше життя хочемо провести так, щоб і нашим дітям, як нам сьогодні, хотілось цю історію продовжувати.
Анастасія Гаврушко,
Гула Віталіна
студентки ф-ту конструювання
та дизайну

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook