Написана ще одна сторінка «Французької весни» в НУБіП України

16 April 2018, 21:17

Залишаючи свій чарівний шарм і французький колорит, в НУБіП України успішно завершився фестиваль «Французької весни».

     Цьогорічні традиційні тижні французької культури і мови багатьом студентам й викладачам запам’ятаються, насамперед, цікавими і різноплановими заняттями з досвідченим педагогом і викладачем французької мови як іноземної Едіт Гурвієз з університету Гренобль-Альп.

     Ще однією актуальною науковою подією фестивалю на гуманітарно-педагогічному факультетістало проведення міжнародного науково-практичного семінару «Мотивація та інноватика у викладанні іноземних мов у вищих навчальних закладах Франції й України», організованого для викладачів, аспірантів та магістрів-гуманітаріїв.
     Цікавим і важливим був соціокультурний компонент цього творчого заходу: франкомовні пісні і вірші, а також імпровізації з французьким шармом та гумором.

     Викладачі і студенти висловили щиру подяку представникам Федерації «Обміни Франція-Україна» і асоціації викладачів «Французька іноземна мова: Франція-Україна» та організаторам цього фестивалю в нашому університеті, особливо деканові гуманітарно-педагогічного факультетуВасилю Дмитровичу Шинкаруку, і зауважили, що з нетерпінням чекатимуть наступної «Французької весни».

Наталія Рудницька, 
старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook