Профорієнтація та перспективи працевлаштування

20 October 2018, 0:08

  

Співробітники факультету тваринництва та водних біоресурсів, професор М. Г. Повозніков, доцент І. І. Головецький, аспірантка Г. Ягніч та доцент Л. А. Коропець прийняли участь у кар’єрному форумі «Живи та працюй в Україні», який відбувся 18 жовтня в рамках проекту Державної служби зайнятості.

У першій частині прес-брифінгу були підняті питання щодо професійної орієнтації молоді, як важливої складової у вирішенні соціальних проблем.

Друга частина – ярмарок професій майбутнього, для учнів шкіл та ліцеїв була найцікавішою. Микола Гаврилович запропонував учням та відвідувачам форуму майстер-клас із технологічних основ відкачки меду, а Лариса Анатоліївна продемонструвала визначення показників якості молока.

Крім того, під час форуму учасники мали можливість поділитися досвідом щодо проведення профорієнтації серед молоді, яка обирає як своє майбутнє, так і майбутнє країни.

За активну участь у форумі колектив факультету тваринництва та водних біоресурсів отримав подяку за підписом директора Київського міського центру зайнятості В. Білича.

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook