Студенти і викладачі на виставці „Київський технічний ярмарок”

5 April 2018, 21:01
Міжнародний виставковий центр

З 3 по 5квітня на території Міжнародного виставкового центру проходила Х Міжнародна спеціалізована виставка «Київський технічний ярмарок». Головна мета виставкового проекту – демонстрація найкращих досягнень науки, техніки і технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України.

Організатори запросили представників НУБіП України відвідати виставку та прийняти участь у її діловій програмі.

Враховуючи можливість практичного ознайомлення із найновішими досягненнями технічних засобів і технологій у галузі машинобудування, виставку відвідали магістри першого року навчання факультету конструювання та дизайну. Супровід студентів на виставці виконували: професор кафедри конструювання машин і обладнання Юрій Ромасевич та майстер виробничого навчання цієї кафедри Віктор Крушельницький.

 

На виставці студенти ознайомились із представленими експозиціями, побачили на власні очі роботу сучасного технологічного обладнання для маталообробки, 3D-друку, штампування виробів із пластмас та інших матеріалів, поспілкувались із розробниками цього обладнання та його експлуатантами.

Відвідування Міжнародної спеціалізованої виставки «Київський технічний ярмарок» залишили лише позитивні враження і бажання повернутись сюди наступного року.

 

Заступник декана із наукової роботи

Юрій Ромасевич

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook