Майстер-клас для студентів Ірпінського економічного коледжу як демонстрація перспектив продовження навчання у НУБіП

April 1, 2018

     Сучасне бухгалтерське програмне забезпечення – це той продукт, вміти працювати з яким повинен кожен фахівець цієї сфери. Аби ближче познайомити з його використанням студентів Ірпінського економічного коледжу доцент кафедри обліку та оподаткування Володимир Литвиненко провів для них майстер-клас.

     Студенти спеціальності «Бухгалтерський облік» познайомилися з результатами діяльності спільного з компанією «Проком» Центру «ERP систем» та особливостями навчального процесу в університеті. У ході-майстер класу «Огляд функціональних можливостей прикладного рішення «Бухгалтерія 2.0» розглянули новий інтерфейс програми, особливості заповнення довідника «Номенклатура», створення договорів із контрагентами, відображення в даній конфігурації придбання товарно-матеріальних цінностей, розподіл транспортно-заготівельних витрат, реалізацію товарів покупцям. Сформували звіт «Оборотно-сальдова відомість по рахунку» та розглянули основні його налаштування.
     Учасники взяли активну участь у заповненні документів та вирішенні змодельованих облікових проблем, відповідали на питання у професійній вікторині. Переможці та найактивніші учасники отримали сувеніри на згадку про цю зустріч.

  

     Принагідно, Володимир Литвиненко запросив бажаючих завітати на День відкритих дверей та продовжити розвивати свої знання з комп’ютерних систем і технологій бухгалтерського обліку у стінах НУБіП.
     Окрема подяка за організацію майстер-класу голові циклової комісії облікових дисциплін коледжу Юлії Литвинець.

Людмила Мельянкова,

доцент кафедри обліку та оподаткування 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook