Олександра Акульонок – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

April 1, 2018

    30 березня 2018 року у стінах Миколаївського НАУ, згідно із наказом Міністерства освіти і науки України від 10.10.2017 року № 1364 пройшов ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з освітньої спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вигляді прилюдного захисту на підсумковій науково-практичній конференції.

    Роботу конференції розпочав Дмитро Володимирович Бабенко, Голова галузевої конкурсної комісії, перший проректор, професор Миколаївського НАУ.

       Він доповів про подані роботи на Конкурс з природничих університетів України.

 

ВНЗ

Кількість робіт

1.   

Подільський державний аграрно-технічний університет

2

2.   

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Гжицького

1 (2 студенти)

3.   

Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка

1

4.   

Національний університет біоресурсів і природокористування України

3

5.   

Полтавська державна аграрна академія

1

6.   

Білоцерківський національний аграрний університет

1

7.   

Житомирський національний агроекологічний університет

3

8.   

ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет»

2

9.   

Одеський державний агарний університет

3

10.          

Сумський національний аграрний університет

3

11.          

Харківська державна зооветеринарна академія

1

12.          

Вінницький національний аграрний університет

3

13.          

Луганський національний агарний університет

2

14.          

Миколаївський національний агарний університет

3

Разом

29

    За попередніми результатами рецензування до ІІ туру пройшло 7 робіт, які набрали найбільшу кількість балів зі 100. Серед них робота студентки 4 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів Олександри Акульонок. Зауважимо, що після прилюдного захисту робота Олександри піднялась із 6 місця за рецензуванням до 4 за доповіддю та відповідями на запитання.

    Загалом, прилюдний захист конкурсних робіт проходив у дружній атмосфері, учасники з різних університетів активно брали участь в дискусії. Наша студентка, Олександра Акульонок, гідно представила результати досліджень, достойно відповідала на всі питання. Після виступу брала активну участь в обговоренні робіт представлених на Конкурс, демонструвала гарну підготовку зі спеціальності. Також високі знання та ерудицію у галузі тваринництва проявили студенти Пасєчко Дітріх-Володимир (ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет») та Кліндухова Інна (Сумський національний аграрний університет).

     Олександра Акульонок була нагороджена Дипломами ІІІ ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у 2017-2018 навчальному році від Міністерства освіти і науки України, від Національної академії аграрних наук України, від Академії наук вищої освіти України; а також отримала сертифікат учасника ІІ туру Конкурсу. А її науковий керівник, Леонора Адамчук, доцент кафедри конярства і бджільництва, відзначена подякою.

Руслан Кононенко,

заступник декана факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook