Гуманітарно-педагогічний факультет гостинно зустрів майбутніх абітурієнтів

March 31, 2018

29 березня 2018 року в Національному університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей, який відвідали майбутні випускники загальноосвітніх середніх шкіл, ліцеїв, гімназій м. Києва, м. Ставища, м. Бережани,м. Фастова, м. Черкаси та ін.

 

Під час зустрічі зі школярами студентка Філ-1502 Марія Дімітрієва та асистент кафедри романо-германських мов і перекладу Олена Мишак розповіли майбутнім абітурієнтам не тільки про умови вступу, а й про широкі перспективи навчання в НУБіП України, а особливо на гуманітарно-педагогічному факультеті. Школярі дізналися корисну інформацію про спеціальності факультету, а саме: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика".

 

Велику зацікавленість у старшокласників викликала інформація про спеціальність «Філологія», тому що вважають її престижною та багатогранною. Адже можна працювати як перекладачем, так і викладачем. Особливе зацікавлення учнів викликала інформація щодо можливості навчання за програмою «подвійних дипломів», стажування за кордоном та переліку іноземних мов, що їх можна вивчати на факультеті (англійської, німецької, французької, польської). Особливий інтерес у школярів викликала інформація про одночасне вивчення декількох іноземних мов та можливість вивчати польську мову як другу іноземну на гуманітарно-педагогічному факультеті.


Майбутні абітурієнти із задоволенням відповіли на поставлені запитання:
- Звідки дізналися про університет?
- Від знайомих, які вже навчаються в НУБіП України на гуманітарно-педагогічному факультеті та на сайті «ТОП-200 університетів України».

- Які іноземні мови Вас цікавлять?
- Англійська, французька, німецька, польська та східні мови.

- Чому обрали спеціальність «Філологія»? Які переваги спонукали до цього?
- Вивчення іноземної мови в сучасному світі − це одна з найважливіших складових сучасної, успішної людини. Знання хоча б однієї іноземної мови розширює світогляд, дозволяє пізнати культуру та звичаї іншого народу, а знання ще і другої іноземної мови відкриває нам цілий всесвіт. Зупинили свій вибір на НУБіП України тому, що цей університет надає змогу всебічно розвиватись та стажуватись за кордоном, зокрема навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою «подвійних дипломів» на гуманітарно-педагогічному факультеті.

- Яка Ваші мрії та плани на майбутнє?
- Успішно вступити на обрану спеціальність, отримати сертифікат C1 про знання англійської мови, завдяки підготовчим курсам при гуманітарно-педагогічному факультеті, отримати диплом та працювати перекладачем або викладачем, стажуватися за кордоном.

Маємо надію, що майбутні абітурієнти зробили правильний вибір майбутньої професії і здобудуть освіту в НУБІП України.

студентка групи Філ-1502
Марія Дімітрієва,
асистент кафедри романо-германських мов і перекладу
Олена Мишак

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook