Опановуємо розмовну англійську з носіями мови

March 28, 2018

Новий час вимагає нових підходів до освіти. Успіх в майбутньому складається з багатьох складових. Одна з яких – це якісна освіта. І гуманітарно-педагогічний факультет невпинно крокує на зустріч майбутньому та всіляко намагається вдосконалити та урізноманітнити процесс вивчення англійської мови.

За сприяння Campus Ukraine 26 березня на базі гуртожитку № 6 розпочали роботу інтенсивні розмовні курси для поглиблення знань студентів з англійської мови English Club. Слово Campus має латинське походження означає воно «поле», «відкритий простір». Насправді Campus– це середовище, в якому зручно та цікаво навчатися. Campus - міжнародний студентський рух, який охоплює понад 200 країн. Приємно відзначити, що вже декілька років поспіль він є надійним другом та партнером і для нашого університету.

Захоплюючі теми для обговорення,дискусії, ігри та конкурси – все це сприяє створенню особливійтворчий атмосфері навчання, адже найкращий спосіб опанувати іноземну мову - це неформальне спілкування.

Отож, незважаючи на напружений навчальний графік студенти гуманітарно-педагогічного факультетущовечора залишають всі свої справи та збираються в бібліотеці гуртожитку № 6, щоб знов поринути в дружню атмосферу спілкування.

Змінюйся разом з нами і ми зможемо змінити цей світ!

 

Олександр Поліщук,
доцент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей,
вихователь 6 гуртожитку

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook