Вітаємо з днем народження декана гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарука Василя Дмитровича!

March 25, 2018

 

Шановний Василю Дмитровичу!

Щиро вітаємо Вас з Днем народження!


     Бути керівником факультету – це нелегка, відповідальна, кропітка, але творча і благородна справа. Завдячуючи Вашій мудрості, енергійності та професійності, Ви змогли згуртувати нас, Ваших колег-однодумців, дали можливість нам відчути себе єдиною командою.

    

     Ви завжди є прикладом та підтримкою і для наших студентів, які безмежно вдячні Вам за увагу до кожного, за створення комфортної атмосфери для навчання, творчості та зростання, за Ваше вміння йти в ногу з часом!

 

     Ми знаємо Вас як висококваліфікованого, умілого і далекоглядного керівника, знаного науковця, неперевершеного викладача, який може пишатися духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями.

    

     У цей святковий день від усього серця бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щастя і добробуту! Нехай кожен новий день буде щедрим на затишок і любов, тепло і радість, креативні ідеї і легкість в їх досягненні, мрії і злети, успіхи і перемоги, багатим на радісні звістки і приємні події, особисті досягнення і благородні справи!

 

     Нехай щедра доля буде прихильною до Вас, даруючи радість життя та незрадливу вдачу! Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпними щастям і турботою теплотою та любов’ю рідних і близьких, добротою і новими враженнями, енергією та оптимізмом, повагою і підтримкою колег та студентів!

   

     Здоров’я і натхнення, творчої наснаги і сил, миру в душі й родині Вам, дорогий наш Василю Дмитровичу, на многії та многії літа!..




З глибокою повагою
колектив викладачів, співробітників та студентів
гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України



 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook