Студенти НУБіП з Китаю взяли участь у відзначенні Китайського нового року

February 19, 2018

 Багатонаціональна сім̓я студентів нашого університету, яка поєднує представників 26 країн світу розвивається за принципами толерантності та взаємної поваги до історії, мови та національних традицій кожного народу.

     Минулого тижня за ініціативи відділу освіти Китайської Народної Республіки в Україні пройшли урочисті заходи з нагоди Китайського Нового Року, або свята Весни – найдавнішого із обрядів народів Східної Азії, яке наповнене символізмами, елементами віковічного успадкування та яскравими враженнями.

     Від нашого університету на цю значну подію було запрошено делегацію яку очолив проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша. Студенти факультету землевпорядкування, ветеринарної медицини та слухачі підготовчого відділення для іноземних громадян брали активну участь в організації свята та були достойно представлені серед китайської молоді.

     З вітальним словом до всіх присутніх звернувся Посол Китаю в Україні Пан Ду Вей, який побажав процвітання нашим країнам. Він відзначив, що кожного року лави українських вишів поповнюються китайськими студентами і це є позитивним імпульсом для розвитку українсько-китайських відносин.

     Програма була наповнена яскравими виступами китайських та українських художніх колективів. Учасники та глядачі мали можливість зануритись в атмосферу народного фольклору. Завершальною частиною святкового дійства стало частування гостей стравами національної кухні та можливість взяти участь в кулінарному майстер-класі.

     Китайський Новий рік − найкращий час для віднаходження світової рівноваги, час, коли необхідно щиро бажати навколишнім миру та щастя.

Жен Лей,
магістрант факультету землевпорядкування
Володимир Афанасенко,
заступник директора ННЦ міжнародної діяльності

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook