Гуртожиток: дім, у якому ти живеш

February 20, 2018

      Що таке домівка? Це місце, де тобі затишно, певна першокурсниця економічного факультету Юлія Яковенко. І за півроку свого студентства переконалася, що гуртожиток № 10, де вона зараз мешкає, цьому цілком відповідає. І не тільки вона одна.

     Адже ректорат університету постійно дбає про поліпшення умов проживання студентів-мешканців кампусу. А щоб все це було реальністю, дирекція студентського містечка регулярно проводить комплексні перевірки гуртожитків. Сьогодні, зокрема, відповідна комісія побувала у гуртожитку № 10 і відзначила кращий блок – 3/1. Тут живуть майбутні економісти – першокурсники й ті, хто навчаються за скороченим терміном. І всі задоволені умовами, в яких мешкають. Цьому сприяє все: і проведений влітку ремонт, і облаштування кімнат необхідними меблями власного університетського цеху.

     Любов Зайчук, яка прийшла навчатися до університету з Бережанського коледжу, відсвяткувала тут свій день народження на День Святого Валентина. Тож ця ошатна кімната, де мешкають майбутні обліковці Владислава Ракітіна та Дана Злиденна, – ще й сьогодні вся в подарунках і святкових кульках. Та свято святом, а навчання – навчанням, та й за кімнатою догляд потрібен. Що ми постійно і робимо, запевняють дівчата.

     У хлопців – умови такі ж. Для Богдана ПроцикаВладислава БабенкаДениса Сироти це їхня перша студентська домівка, і їм ще важко її з чимось порівнювати, але своїм помешканням вони цілком задоволені. І дбають, щоб цей лад був завжди.

      Приємно зайти і на кухні, і в місця загального користування, теж відремонтованих влітку. А от щоб вони і надалі залишалися такими – це вже завдання студентів.

     Дирекція студентського містечка готуючись до комплексних перевірок, враховує інформацію, яку ми отримуємо в ході проведення різноманітних опитувань мешканців кампусу. Вона – один з тих орієнтирів, на основі якої приймаютьсявідповідні управлінські рішення, спрямовані на покращення умов проживання студентів у гуртожитках.

Сергій Стецюк,

директор студмістечка 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook